Építs karriert
rögtön az
érettségi vizsgák
letétele után!

Építs karriert
rögtön az érettségi vizsgák
letétele után!

Ne verd magad hitelekbe már az elején

Akár továbbtanulsz, akár nem, a középiskola után szükséged lesz a pénzre

Nem könnyű kilépni a szülői házból a nagybetűs életbe. Kinyílik a világ és míg ez valakit izgalommal tölt el, addig mást egyenesen megrémiszt. Mindkét érzés teljesen természetes, hiszen mások vagyunk. Ami viszont közös, hogy ez az új élethelyzet újfajta költségeket jelent Neked. Ha a szüleid tudnak anyagilag támogatni, akkor szerencsés vagy, bár ebben az esetben azon érdemes elgondolkodnod, hogy nem lenne-e tisztességes tehermentesítened őket. Ha így teszel vagy épp semmilyen háttértámogatásod sincs, és nem akarod a felnőtt életedet hitellel indítani, akkor én mutatok egy utat, amivel magabiztossá, sikeressé és anyagilag függetlenné válhatsz.

Feladnád a fiatalságod a mókuskerékért?

A kötött munkaidő nem barátja a sok élménynek, amit fiatalon átélhetnél

Az érettségi után alapvetően két lehetőséged van: továbbtanulsz vagy dolgozni kezdesz valahol. Első esetben is fenn kell tartanod magad valamiből, így nagy eséllyel a tanulmányok folytatása mellett is dolgoznod kell valamit, ráadásul valamilyen részmunkaidős megoldásban, ha olykor tanulni és vizsgázni is szeretnél. Amennyiben nem tanulsz tovább, akkor pedig egy teljes munkaidős állást kell találnod, ami jó esetben „csak” nyolc, kevésbé jó esetben akár 10-12 órás munkaidőket is jelenthet. Tapasztalat híján a lehetőségeid nem túl fényesek, így eleinte nem biztos, hogy jobb kilátásaid lesznek, mint egy olajszagú gyorsétterem vagy egy monoton adminisztrációs, esetleg telefonközpontos munka. Ugye, hogy jobb lenne rugalmas munkaidőben – akár tanulás mellett is – olyannal foglalkoznod, ami az erősségeidre épít? Amire fejlődés terén és anyagilag is hosszú távon támaszkodhatsz?

Szerezz hosszú távon is értékes tudást

Fejleszd a magabiztosságod és sajátíts el hasznos üzleti praktikákat

Programom révén nem csak egy remek munkalehetőség kerül a látóteredbe, de egy hosszú távon is kamatoztatható fejlődési lehetőség is. A személyiség fejlesztése, az önbecsülés, a magabiztosság, a sikeres fellépés, hatékony tárgyalástechnika mind-mind olyan tulajdonságok, amik nem csak a munkában, de a magánéletben is jól hasznosíthatók. Emellett a különböző platformok, eszközök használatát is el fogod sajátítani, mindezt egy olyan mentor szárnyai alatt, aki 20+ év tapasztalattal és számos szakmai elismeréssel a háta mögött igazi gyakorlati tudással fog ellátni Téged.

Érdekelnek a részletek?

Tedd fel bátran kérdéseidet!

Kövesd közösségi oldalaimat!

info@anyapenztkeres.hu

Anya pénzt keres

klajagi

+3670-388-3131

anyapenztkeres

agi_klaj