Kisgyermek
mellett is
lehetsz önálló
és sikeres!

Kisgyermek
mellett is lehetsz
önálló és sikeres!

Éljétek át a lehető legtöbb meghitt pillanatot a bölcsi kezdéséig

Ne térj vissza a mókuskerékbe az anyagiak miatt

Szeretetteink biztonsága mindig is az első helyen fog állni egy anya számára, így nem meglepő, ha sok kisgyermekes anyuka – hiába szakad meg a szívük – bölcsődébe adja kisgyermekét, hogy vissza tudjon menni dolgozni a munkahelyére, mert az otthon tartózkodása veszélyeztetné a család anyagi biztonságát. Emiatt sok csodálatos, közös pillanattól kénytelen megfosztani magát és babáját az édesanya, szörnyű bűntudatot és csalódottságot okozva. A jó hírem az, hogy ennek nem kell így lennie! Mentorprogramom segítségével olyan karriert kezdhetsz el akár kicsi gyermek mellett is, ami egyaránt biztosítja számodra az pénzbeli és időbeli rugalmasságot!

Felejtsd el a gyomorgörcsöt, ha a gyerkőc náthás

Ne félj a munkád elvesztése miatt, ha köhintést hallasz

Akár a korábbi munkahelyedre mentél vissza babázás után, akár új helyet találtál, egy ideig még bizonytalannak számít a betöltött pozíciód. Ez az időszak való arra is, hogy bebizonyítsd a vezetőségnek, hogy jól döntöttek veled. Természetesen, ilyenkor jön egy torokgyulladás, pocakbetegség vagy egy csúnya elesés a bölcsiben, ami miatt napokat, akár egy hetet is hiányozni kényszerülünk a munkelyünkről. Ha az első hónapokban ez gyakran történik meg, akkor sajnos számolnunk kell vele, hogy nem fogják jó szemmel nézni. Tedd fel a kérdést magadnak: kell Neked ez a stressz? Nem lenne jobb egy olyan munka, ahol ott tudsz lenni a gyermeked mellett, ha szüksége van rád és ezt anélkül meg tudod tenni, hogy veszélyeztetnéd az anyagi biztonságotokat? Mert az Anya pénzt keres mentorprogram többek között ezen a problémádon is segíthet!

Nem csak Anya vagy, hanem egy önálló személyiséggel, saját álmokkal rendelkező Nő is

Legyél büszke mindenre, ami Te vagy

Az remek, hogy ha a fentiek után Te is beláttad, hogy egy olyan karrierlehetőség, ahol magad oszthatod be az idődet és ahol nem mások profitálnak a benned rejlő potenciálokból, hanem magad és családod számára is anyagi jólétet teremthetsz az erősségeid felismerésével és hasznosításával. Ugyanakkor ne felejtsd el, hogy a jó pap holtig tanul! Az önismeret és a fejlődés útja hosszú, talán véget sem érő folyamat, de az Anya pénzt keres mentorprogram keretein belül nem csak én fogom majd a kezedet, hanem egy összetartó, támogató közösség is.

Több részletre lenne szükséged?

Tedd fel nyugodtan a kérdéseidet!

Kövesd közösségi oldalaimat!

info@anyapenztkeres.hu

Anya pénzt keres

klajagi

+3670-388-3131

anyapenztkeres

agi_klaj