Benned is ott
rejlik a sikeres
üzletasszony?

Benned is ott
rejlik a sikeres
üzletasszony?

1. lépés

A célok azért vannak, hogy megvalósítsuk őket!

A nagy ugrások előtt bizony lendületet kell venni. Öveket becsatolni, vigyázz, kész, fókusz és ugrás! Ha Te is úgy érzed, hogy nőként az önbizalmad, önbecsülésed jelentős mértékben csorbát szenvedett, vagy olyan helyen dolgozol, ahol folyamatosan letörik a szárnyaid, így nem tudod kihozni magadból a maximumot – pedig érzed, hogy több van Benned, mint amit jelenleg láttathatsz -, akkor Neked szól INGYENES MENTORPROGRAMOM! Eljött a Te időd! Engedd, hogy mentorodként támogassalak, vezesselek az úton és meglátod, fókuszáltan dolgozunk majd álmaid megvalósításán!

2. lépés

Fedezzük fel együtt, milyen sokoldalú vagy

Ismered az erősségeid? Tudod, miben vagy kiemelkedő? Nem baj, ha nem (vagy csak részben), hiszen az önismeret egy életen át tartó utazás, mely során számtalan útelágazással találkozol. Korántsem egyszerű mindig a helyes döntést meghozni, de hinned kell magadban, a helyzetek iránt tanúsított érzéseidben. Rengeteg fajta szituációban kell helytállnunk napi szinten, és az, ahogy zsonglőrködünk ezekkel a szerepekkel, egyértelműen megmutatják erősségeinket, a személyiségünkben rejlő potenciált. Mentorodként kiemelt feladatomnak tekintem, hogy értékeidet tudatosítsam Benned és segítsek őket önmegvalósításod szolgálatába állítani!

3. lépés

Dönts önmagad mellett, kompromisszumok nélkül

Nőként számos élethelyzetben kellhet nehéz döntéseket meghoznunk (gondolj csak pl. a munka-magánélet egyensúlyára). Ilyenkor hajlamosak vagyunk olyan elhatározásra jutni, mellyel önmagunkat hátrébb sorolva és kizsigerelve, az utolsó erőtartalékaink határait kezdjük el feszegetni. Szeretném tudatosítani Benned, hogy nem szükséges kompromisszumot kötnöd! Független vállalkozóként lehetőséged nyílik olyan kompetenciák terén fejlődni, melyekből az élet minden területén profitálhatsz! A sikeres vállalkozói létnek számos alappillére van, mint például a kommunikáció, érdekérvényesítés, stratégiai gondolkodás, pénzügyi ismeretek, kitartás vagy akár a vezetői képességek. Mentorprogramom átfogó ismereteket biztosít mindezeken a területeken – állok céljaid elébe!

4. lépés

Engedd, hogy eléd táruljon az igazi
profik eszköztára

Több, mint 20 éve váratlan döntést hoztam. Akkoriban el kellett határoznom, hogyan szeretném tovább folytatni a mindennapokat. Tudtam, hogy családomnak biztos jövedelmet akarok teremteni, emellett rendkívül féltem tőle, hogy egyedüli keresőként ezt mennyire tudom úgy megvalósítani, hogy közben minőségi idő jusson a legfontosabbakra, önazonos maradjak és ne őrüljek bele a mókuskerékbe. Alkalmazottként ez nem megvalósítható feladatnak bizonyult. Eldöntöttem tehát, vállalkozni fogok! Az elmúlt évtizedekben felbecsülhetetlen mértékű szakmai tapasztalatra tettem szert, egy csodacsapattal dolgozom, akikkel bevált megoldások útján haladunk a siker felé. Ha régóta kacérkodsz Te is azzal, hogy a saját lábadra állsz, esetleg karriert váltanál, akkor várlak szeretettel a gyorsítósávban!

5. lépés

A jövőbeni éned a legnagyobb szurkolód

Bármilyen nemű függőség gúzsba köt, megbilincsel. Nem engedi, hogy valódi értékeidre támaszkodva szárnyalj. Az idő kincs. Ahogy az olyan karrier is, ahol Te magad osztod be szabadon az idődet, megválaszthatod kivel, mikor, honnan dolgozol és mindeközben anyagi illetve szellemi megbecsülésben is részesít – vagyis valódi beteljesedést garantál. Büszkén állítom, hogy 20 évnyi tapasztalatomnak köszönhetően a női önmegvalósítás szakavatott támogatójává váltam. Megszámlálhatatlan nőtársamat segítettem olyan karrierút kialakításában, melyben saját tudását, erősségeit kamatoztathatja kompromisszum-mentesen! Ne feledd: senkitől nem kell engedélyt kérned, hogy olyan életet élj, ami Neked jó, ami Téged szolgál! Várlak az Anya pénzt keres programban, ne halogasd, hiszen nem a holnap, hanem a MOST a jó pillanat változtatni az életeden.